Nejlepší nabídka fotopastí v ČR

Přihlásit se

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

FOXcam, s.r.o.
IČO: 28310861
se sídlem Lesní 922, 675 71, Náměšť nad Oslavou

Kontaktní e-mail: info@eshop-fotopasti.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Zaslání PDF knížky

Na základě vašeho souhlasu získáváme vaši e-mailovou adresu, abychom vám na ni mohli zaslat PDF knížku.

Zasílání e-mailových upozornění

Buď na základě vašeho souhlasu získáváme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat upozornění na nové články v blogu, akce a novinky. Tato upozornění vám budeme posílat také v případě, že jste u nás nakoupili

Dotaz k produktu

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy ohledně produktů.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ, fakturační adresu a doací adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Registrace účtu

Na základě vašeho souhlasu sbíráme jméno, e-mail, fakturační a dodací adresu pro vedení uživatelského účtu a zjednodušení nákupu.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání PDF knížky: po dobu 30 dní.
  • Zasílání e-mailových upozornění: 5 let.
  • Dotaz k produktu: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 3 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.
  • Registrace uživatele: po dobu 2 let.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • FOXcam, s.r.o. (IČO: 28310861, se sídlem Lesní 922, 675 71, Náměšť nad Oslavou) jako provozovatel webu a prodejce.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje aplikaci SmartEmailing.
  • Společnost Google jako poskytovatel aplikace Adwords.
  • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o (IČO 26087961, se sídlem Průmyslová 5619/1, 58601 Jihlava), která zajišťuje dopravu.
  • MxB s.r.o. (IČO 27955095, se sídlem Senovážné náměstí 978/23 110 00 Praha 1), která zajišťuje zpracování účetnictví.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 21.5.2018.

© Lesart Kladeruby s.r.o. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby